Toyota NEW Avensis Wagon: Lamme vering achteraan

Bouwjaar: 2003

Sinds de aankoop van mijn New Avensis Wagon (laatste model) erger ik mij mateloos aan het feit dat ik bijna niets achteraan in de wagen kan laden.
Als de wagen leeg is heb ik zelf soms de indruk dat er iets zwaar in de koffer zit. Tussen de drempel van de achterdeur en de rijweg is bij onbeladen toestand evenhoog als bij de voordeuren.
Van het minste wat dan in de koffer geladen wordt lijkt het dan direct of dat de wagen overladen is.
Bij het laden van bv 7 bakken bier is de wagen haast overladen, als je dan een verkeersdrempel neemt dien je dit heeel traag te doen, of de wagen bokt tot op het einde van de veren.
Bij Toyota Belgium ben ik de enige die hierover reeds heeft geklaagd. Ben ik dan de enige die soms z'n break gebruikt om eens iets te laden.
Graag had ik geweten of nog andere New Avensis rijders dit zelfde probleem hebben. Bij toyota willen ze niets ondernemen zolang ze maar één klmacht hebben.

astrid

Geplaatst door astrid (0) , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Toyota Avensis? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

bowie1404 (0) PRO, 19 jaar geleden

deze klacht heb ik meer gehoord ,in holland kun je verzwaarde veren kopen mocht je het onderdeelnummer willen weten hoor ik het wel

bowie1404 (0) PRO, 19 jaar geleden

voor deze auto zijn in holland verzwaarde veren te koop

astrid (0), 19 jaar geleden

Ik heb reeds zwaardere veren geplaatst van MAD. Het is nu zoals het had moeten zijn bij aankoop van de wagen. Ik heb er nog steeds problemen mee dat bij de aankoop van een break niet kan geladen worden.
Ik ben eigenlijk op zoek naar mensen die mijn mening delen over het feit dat de wagen veel te licht is afgeveerd bij de aankoop.
Toch bedankt voor de reactie

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Toyota Avensis of stel zelf een nieuwe vraag.