Toyota Prius: Recirculatie-lampje bij warm weer

Bouwjaar: 2005, Brandstof: Benzine, Motorcode: Hybride

Toen ik vorig jaar mijn auto heb gekocht viel het mij op dat soms tijdens het starten het lampje om lucht binnen te recyclen ipv van buiten te halen aan stond. Na enkele weken gebeurde dit niet meer, tot een week of 3 geleden.

Nu gebeurt het weer af en toe, maar het valt mij op dat dit alleen gebeurt als de auto een middag (of een tijdje) in de felle zon heeft gestaan (en het dus binnen en buiten warm is).

De auto moet over 2 weken naar de dealer, maar ben benieuwd of dit normaal is of dat ik weer eens iets bijzonders heb ;)

wiemie

Geplaatst door wiemie (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Toyota Prius? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

tarabeest (0) PRO, 18 jaar geleden

Hoi,
kan het niet zo zijn dat je de airco op de automaatstand hebt staan en dat de climaatregeling door de temperatuur en de zonlichtintensiteit de recycle-stand aanzet om de temperatuur zo snel mogelijk op de ingestelde temperatuur te krijgen?

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Toyota Prius of stel zelf een nieuwe vraag.