Toyota Prius: stuurstand na vervangen van stuurstang

Bouwjaar: 2005, Brandstof: Benzine, Motorcode: hybride

hallo
Ik heb het volgende probleem.Met een terugroep actie van de toyota prius is een gedeelte van de stuur kolom vervangen en nu staat het stuurwiel scheel terwijl de wielen recht staan.Na een paar in en uitbouwen nog steeds niet recht.Nu wgaat de garage de wagwn uitlijnen om het euvel te verhelpen is dit gebruikelijk of moet stuurkolom opnieuw uit en ingebouwd worden? b.v.d.

fjs

Geplaatst door fjs (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Toyota Prius? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

jan T (10) PRO, 17 jaar geleden

als ze de stuurkolom iets anders erop gezet hebben zo dat kunnen en nu ze het stuur niet meer recht krijgen ook na diverse pogingen is het verstandig om dan uittelijnen zodat alles weer recht staat; ik bedoel bij het uitlijnen wordt het stuur recht gezet en dan de wielen goed gezet en als het goed is bent dan van het scheef staan af.

groetjes jan.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Toyota Prius of stel zelf een nieuwe vraag.