Toyota Avensis: schudden van de auto en motor.

Bouwjaar: 2004, Brandstof: Diesel, Motorcode: d4d

De avensis d4d van 2004 trilt compleet hij loopt verder prima hij trilt zo dat het lijkt dat hij op 3 cilinders loopt als je bestuurders portier opstaat trilt deze zo hard dat je hem op de schanierpennen hoort trillen ook bij hogere snelheid hoor je nog ligt de achterbank en bijrijders stoel trillen.Dit alles is gekomen toen er achteruit is gereden en daarna vooruit toen is er een harde tik gehoord en de motor is afgeslagen de motor starte daar naar weer gewoon maar van af toen staat de auto volledig te trillen.distr riem gecontroleerd,nieuwe verstuivers gemonteerd,compressie gemeten,kleppen speling gecontroleerd. nu lees ik op deze site het een en ander over het vliegwiel wie kan me hier meer oververtellen of dat dit het is en of het dan ook over is.

Mvgr Bert-jan.

spaandonk

Geplaatst door spaandonk (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Toyota Avensis? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

robbie f (0) PRO, 14 jaar geleden

hey hallo

vliegwiel komt wel eens voor en kan dus ook die trilling veroorzaken. avensissen die als taxi gebruikt worden zit een normaal vliegwiel op. op een normale avensis zit een 2 delig vliegwiel op. ik verwacht dat de kans groot is dat dat het probleem is.

mvg robbie f

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Toyota Avensis of stel zelf een nieuwe vraag.