Toyota Corolla: Startblokkering uitschakelen

Bouwjaar: 1997, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2000

Ik heb een nieuw contactslot gemonteerd op de E11, maar nu start hij niet. Dit komt doordat de sleutel niet is ingelezen.

Alvast bedankt.

AndreNijsten

Geplaatst door AndreNijsten (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Toyota Corolla? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

moderator (0) PRO, 13 jaar geleden

De oplossing geef je dus zelf al: laat de sleutel inlezen. Anders gaat het niet werken.

AndreNijsten (0), 11 jaar geleden

Ik heb het anders opgelost. De oude sleutel aan de leesunit vast plakken en met tape onder het dashbord duwen. Op die manier heb je de blokkering omzeild. Alleen heb je geen startblokkering meer, maar zo'n oude auto wordt toch niet meer gestolen.

Mausx (0), 11 jaar geleden

Heel slim Andre. Heb je al gespaard voor een nieuwe auto??

Ik ben nu 5 minuten aan het googelen. is niet heel lastig om de auto te vinden en nu ook makkelijk mee te nemen, al is het alleen maar voor een paar gratis kilometers. of moet ik eerst even bellen voordat ik m ophaal. 045-52.... toch?

Het is helemaal niet erg om de startonderbreker zo te omzeilen maar het is wel handig om dat dan gewoon voor jezelf te houden.

AndreNijsten (0), 11 jaar geleden

Ik heb de auto niet meer dus ik kan nu rustig vertellen hoe ik dat probleem heb opgelost....

Mausx (0), 11 jaar geleden

Haha, gelukkig maar.

P. Kelder (0) PRO, 11 jaar geleden

[quote=Mausx]Het is helemaal niet erg om de startonderbreker zo te omzeilen maar het is wel handig om dat dan gewoon voor jezelf te houden.[/quote]
Het is ook wel een heeeel aantrekkelijke auto om te stelen ??

Gr. paul

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Toyota Corolla of stel zelf een nieuwe vraag.