Toyota Avensis Touring Sports 2015: Toerenteller is onrustig bij hogere toeren

Bouwjaar: 2015, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: 2ZR, Motorinhoud (cc): 1800, Vermogen (kw): 108

Ik merk de laatste tijd dat bij het versnellen mijn auto, de toerenteller rond de 3000 toeren onrustig wordt. Als ik gas blijf door geven en snel wil invoegen en boven de 3000 toeren kom, deze niet soepel door accelereert . Hij blijft wel versnellen, maar wordt onrustig.

Als ik bij normaal rijden doorschakel (wat ik bij mijn normale rijgedrag doe is schakelen max 2500 toeren) bij lagere toeren is er niets aan de hand en rijdt de auto gewoon zoals het hoort.

Mijn vraag is of iemand dit probleem kent en of dit kwaad kan?

Neijenhuis

Geplaatst door Neijenhuis (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Toyota Avensis? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

kaleido 1 (1605) PRO, 2 jaar geleden

Je bedoeld dat de auto begint in te houden / schokken .

Neijenhuis (0), 2 jaar geleden

Hij houdt heel even in en accelereert dan weer door. Hij schokt verder niet. De toerenteller en vermogen houdt iets in wannaar hij weer door gaat

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Toyota Avensis of stel zelf een nieuwe vraag.