Toyota Avensis Touring Sports 2015: Toerenteller is onrustig bij hogere toeren

Bouwjaar: 2015, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: 2ZR, Motorinhoud (cc): 1800, Vermogen (kw): 108

Ik merk de laatste tijd dat bij het versnellen mijn auto, de toerenteller rond de 3000 toeren onrustig wordt. Als ik gas blijf door geven en snel wil invoegen en boven de 3000 toeren kom, deze niet soepel door accelereert . Hij blijft wel versnellen, maar wordt onrustig.

Als ik bij normaal rijden doorschakel (wat ik bij mijn normale rijgedrag doe is schakelen max 2500 toeren) bij lagere toeren is er niets aan de hand en rijdt de auto gewoon zoals het hoort.

Mijn vraag is of iemand dit probleem kent en of dit kwaad kan?

Neijenhuis

Geplaatst door Neijenhuis , lid sinds 12 jaar geleden

2 Reacties

kaleido 1 PRO, 5 maanden geleden

Je bedoeld dat de auto begint in te houden / schokken .

Neijenhuis, 5 maanden geleden

Hij houdt heel even in en accelereert dan weer door. Hij schokt verder niet. De toerenteller en vermogen houdt iets in wannaar hij weer door gaat

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Toyota Avensis of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.