Volkswagen Golf III : 3 dashboard lichtjes pinken, HELP!!

Brandstof: Diesel, Motorcode: 1900td

Beste mensen,

mijn Golf geeft bij het contact opzetten 3 meldingen

-het lampje van de thermostaat pinkt
-het lampje van de olie pinkt
-het lampje van voorverwarmen brand, maar als ik begin te rijden begint het ook spontaan te pinken.

bij het eerste komt er ook nog eens bij dat het temperatuur metertje aan het dashboard geen temperatuur word weergegeven, deze komt dus niet omhoog & de blazer op de radiator wilt ook niet aanspringen.

bij het 2de weet ik helemaal niet wat er scheelt want er zit genoeg olie in, zelfs teveel (is niet mijn schuld)

het 3de komt bij dat hij ook heel slecht start..


weet er iemand raad? Wat er zou aankunnen zijn?



DE Kevin ;)

veejdeejbeej

Geplaatst door veejdeejbeej (0) , lid sinds 10 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

cor van jaarsveld (0) PRO, 10 jaar geleden

Wie zijn schuld is het dan wel??? Als je zeker weet dat niemand anders het koelsysteem te vol vult? of nog simpeler voorheen was er geen verbruik van koelvloeistof? Waarom zou iemand er vloeistof bij doen??? Niemand natuurlijk.

Ik ben bang dat de verhoging van het niveau komt , omdat er lucht (uitlaatgas) in het koelsysteem is bijgekomen.. Ik vermoed door een miniscuul inwendig lek tussen verbrandingsruimte en koelsysteem. Tijdens stilstaan komt er een beetje koelvloeistof in de betreffende cilinderruimte en bemoeilijkt het starten en erna het aanslaan.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.