Volkswagen Golf 4 4 motion V6: 3e remlicht werkt af en toe

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.8

Beste mensen.

Ik heb een raar probleem met mijn 3e remlicht.
Af en toe doet hij het gewoon, maar af en toe doen alleen de buitenste 2 ledjes het. Dit is natuurlijk erg vreemd. Soms ook als ik de auto uit zet en de rem ingedrukt houd, stopt mijn radio ermee. Laat ik het rempedaal los, dan speelt de radio weer. Als ik dan de auto weer start en opnieuw uitzet, is dit verdwenen. Als ik dan rem blijft de stroom gewoon op mijn radio hangen.Dit moet toch een electrische storing zijn?Ik heb een alarm wat niet goed werkt, kan deze storingen afgeven? Ik laat het alarm er zowieso uit halen denk ik.

Wie heeft er een oplossing? Ik zit hier al lang mee!!!

Groeten,

Marc

marcrav

Geplaatst door marcrav (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

ricky (0) PRO, 14 jaar geleden

Ik zou als eerste het 3e remlicht gaan vervangen en de bedrading in de doorvoerrubbers van de achterklep controleren of deze niet beschadigd zijn.Dan even aankijken.
Heb wel eens soortgelijk iets gehad,dat was:als je de lichtschakelaar aan had staat en je zet de motor uit (contact) dan bleef de motor doordraaien,zette je vervolgens de lichtschakelaar uit dan ging ook de motor uit,probleem lag aan de lichtschakelaar die inwendig het contact +15 (schakelplus) bleef doorverbinden van een Golf 5.
Jouw probleem lijkt er ook een beetje op (remlicht/schakelplus/radio staan in princiepe met elkaar in verbinding).

marcrav (0), 14 jaar geleden

Het is dus wel het geval dat heel mijn stroom er even af is dan als ik het contact uit zet. Ik kan hem dan ook niet electrisch vergrendelen. Even de motor starten en dan weer contact uit en het probleem is weg.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.