Volkswagen Golf IV: Temperatuur meter vw golf tdi 74 kw

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.9

Onlangs is de temperatuur sensormeter vervangen omdat ervoor de temperatuur eerst steeg en plotseling terug viel naar nul.
Nu als ik stadsverkeer rijd stijgt de temperatuur tot ongeveer 70 graden als ik ergens parkeer en stationair de motor laat draaien valt de temperatuur langzaam terug naar, zeg maar 30 a 40 graden, tijdens het rijden blijft ie wel op 90 staan, niet normaal gesproken moet de temperatuur bij deze auto's altijd op 90 graden staan.
De verwarming werkt gewoon normaal eb heb geen andere problemen, weet iemand misschien wat het probleem kan zijn.

tsgenc

Geplaatst door tsgenc (65) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

P. Kelder (0) PRO, 14 jaar geleden

Het probleem is de thermostaat, vervangen is de oplossing.

Gr. paul

tsgenc (65), 14 jaar geleden

Oke, kan dit ook gevolgen hebben voor oververhitting van de motor en kan ik dit ook zelf vervangen en waar zit het precies.

stefan84 (0), 14 jaar geleden

Als de thermostaat dicht blijft staan, kan de motor te warm worden, blijft hij open staan of opent hij te vroeg, kun je het probleem verwachten zoals in je eerste bericht..

geo3 (0), 14 jaar geleden

je thermostaat sluit niet meer naar behoren na openen

stefan84 (0), 14 jaar geleden

ik denk dat hij te vroeg opent, maar dat komt toch op hetzelfde neer..

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.