Volkswagen PASSAT CL VARIANT 66 KW E2: aam motor 1,800cc benzine hapert soms

Bouwjaar: 1994, Brandstof: Benzine, Motorcode: AAM, Motorinhoud (cc): 1800, Vermogen (kw): 40

de wagen start altijd zonder problemen , maar soms houd deze 1à 2 seconden in of schokt en draaid verder terug ok ,. Wat mij is opgevallen dat de wagen iets minder verbruikt , het inhouden gebeurt op verschillende toerentallen en niet echt bij het optrekken . Soms heb ik er helemaal geen last van en soms wel gedurende een rit van 10/15 km dat hij op gewone rechte baan hapert tot 5à6 keer . Er is vervangenbougie en bougiekabels delcokap - benzinepomp - luchtfilter rubber onder carburator /gasklep . Eerst had de wagen heel zelden maar nu steeds meer brandstof filter kan misschien nog originele zijn van 147,000 km stand en nu 270,000km en 5 jaar geleden

mallants

Geplaatst door mallants (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Passat? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

0 Reacties

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Passat of stel zelf een nieuwe vraag.