Volkswagen Golf IV: aanjager piept op lage stand

Bouwjaar: 2003, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.9 TDI motorcode ATD

hallo iedereen,

ik heb een probleempje met de luchtcirculatie in mijn golf 4 (die climatronic heeft). Als deze op lage stand staat piept er iets achter mijn dashboardkastje. De aanjager is waarschijnlijk bijna overleden. Nu wat kan ik het beste doen om dit te verhelpen? Kan het gesmeerd worden of is het toch beter om een nieuwe te plaatsen? En hoe kom ik er bij? Als ik mijn interieurfilter verwijder dan kan ik hem zien, maar het lijkt met ni te bedoeling om hem langs daar te verwijderen?

stijnvw

Geplaatst door stijnvw (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

poppekast (0) PRO, 14 jaar geleden

moet je dashboardkastje eruit halen motor moet er dan uit je kan hem proberen te smeren misschien helpt t ander zal t een nieuwe worden

stijnvw (0), 14 jaar geleden

en met welk product smeer ik hem het beste? is WD40 goed?

johndoornbosch (0) PRO, 14 jaar geleden

dashboardkast uitbouwen en dan zie je precies waar je moet zijn zie afb. gr john

[url=http://img222.imageshack.us/my.php?image...][img]http://img222.imageshack.us/img222/5789/...[/img][/url]

poppekast (0) PRO, 14 jaar geleden

wd40 is een roestoplosser spuitvet of vaselinespray blijft langer zitten spuit de bus er niet op leeg maar met beleid een beetje op het draaipunt anders zet je hem aan en heb je de hele auto ernaar ruiken

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.