Volkswagen Passat 1999: Aanschaf Passat 2.3 5V op LPG

Bouwjaar: 1999, Brandstof: LPG

Op het moment in het bezit van een Volvo V40 met LPi-installatie (bovenbouw). Meer ruimte nodig, daarom op zoek naar een Passat op LPG. Nu heb ik er een op het oog: een Passat van 1999 met een 2.3 5V motor. Nu is mijn vraag: hoe loopt deze motor op gas (G3 Necam-installatie)?
Heb geen ervaring met deze motor, dus enig advies is niet weg. De motor heeft nu 30.000 km gelopen, is nieuw ingebouwd door een dealer in deze auto. Is aankoop verstandig? Alvast dank voor de reacties!

ebarten

Geplaatst door ebarten (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Passat? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

audia4 (0) PRO, 18 jaar geleden

Weet je waarom er een nieuwe motor door de dealer ingebouwd is???? Ikke wel, deze blokken zijn ongeschikt voor LPG, door de zeer compacte constructie komen ze de extra warmte die lpg geeft niet kwijt. Dat verkort de levensduur zeer ernstig.

VW heeft prima diesels in het programma, dat zou mijn eerste keuze zijn, en als je persee gas wilt, neem dan een 2.0 liter 115 pk achtklepper vanaf bouwjaar 2001, die kunnen er beter tegen.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Passat of stel zelf een nieuwe vraag.