Volkswagen Passat: Aandrijfas Passat B4 / Golf 3 TDI 1Z motor -> waarmee te vervang

Bouwjaar: 1996, Motorcode: 1Z TDI

Mijn Passat 1Z had af en toe een vervelende trilling in de auto (model 95/96) en dan voornamelijk bij verandering van wegdek (klinkers, heuvel, spoorovergang)
Auto op de bok gezet en 1 wiel los, rustig koppeling omhoog in de 5 en dan heen en weer sturen. Gevolg : Als links het wiel los is trilt de auto bij het sturen, en als rechts los is niet.

Er lijkt dus iets mis met een homokineet en/of aandrijfas aan de linker kant.


Ik wil graag een andere aandrijfas van de sloop halen , compleet met homokineten, maar het liefst 1 die zo nieuw mogelijk is. Ik heb al gezien dat de Golf3 1Z en AFN motoren dezelfde onderdeelnummers hebben als mijn Passat. Maar die zijn ook maar tot 98 gemaakt, en ik wil graag 1 die nieuwe is en minder km heeft gedraait.

Kan iemand mij verstellen welke assen nog meer te gebruiken zijn ? Past die van een caddy TDI bijvoorbeeld (lijkt ander onderdeel nr) ? Of een andere TDI ??

Volgens mij moet het juiste onderdeel nr 357 409 449 X zijn


Alvast bedankt !

Renkie9602

Geplaatst door Renkie9602 (0) , lid sinds 21 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Passat? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

Renkie9602 (0), 17 jaar geleden

iemand ?

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Passat of stel zelf een nieuwe vraag.