Volkswagen Transporter: aanschaf Transporter T4

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2,5 TDI 102PK

Beste ,
Ik ben nieuw hier en geadviseerd door een collega hier mijn vraag te stellen aangezien hij een hele goeie ervaringen heeft met dit forum .
Mijn vraag is of jullie mij enig advies kunnen geven betreffende een T4 die ik bij ons in de regio te koop heb zien staan en overweeg aan te schaffen.
Het is zoals boven genoemd een Transporter T4 bjr 1999 2,5 TDI met 102 PK van buiten ziet deze er erg goed uit incl. bovag garantie cruise control Airco etc. best een luxe uitvoering dus.
Kosten €8271 incl.BTW het word voor mij een bedrijfsauto de enige maar is er zitten al wel 260.000 kilometers op.
Tevens is mij verteld dat de distributie pas vervangen is en als ik onder de kap kijk ziet het er allemaal keurig droog uit.

Wat zeggen jullie hiervan moet ik toch voorzichtig zijn met deze kilometer stand en waar verder op te letten voor ik deze bus eventueel aanschaf.

Ik kijk uit naar jullie reacties.

Vriendelijke groeten

Jaco Pronk

pronk

Geplaatst door pronk (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Transporter? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

CARS&MOTORS (0) PRO, 15 jaar geleden

anwb aankoop keuring laten doen

Hans4040 (310) PRO, 15 jaar geleden

260.000 KM en keurig droog?
ik ga met Jerry mee, even langs de ANWB voor een aankoopkeuring.

mvg,
Hans.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Transporter of stel zelf een nieuwe vraag.