Volkswagen Polo: Aanschaffen Polo 1997?

Bouwjaar: 1997, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.4

Hallo allemaal,
Ik heb vanmiddag een proefrit gemaakt in een Polo uit 1997. Ik rij normaal in een Golf van 25 jaar oud, dus natuurlijk reed dit erg aangenaam.
Wat mij opviel was roest onderaan bestuurdersdeur en rechter achterspatbord. Rondom had ie ook krasjes. Ik kreeg 'm vrij lastig in zijn eerste versnelling. Wel altijd dealer onderhouden. Lampje Service insp brandde. De man van de garage vertelde mij dat ie een beurt nodig had en dat dit zou gebeuren als ik 'm zou kopen, tevens een nieuwe APK. Ik moest de auto starten met een knop.
Morgen wil ik met iemand kijken die er meer verstand van heeft. Heeft iemand een goed tip om versnellingsbak te testen in een proefrit? En zijn er nog meer belangrijke dingen waar we op moeten letten bij dit type auto? Wat zou een redelijke prijs zijn voor deze auto ongeveer?
Hoop iets van jullie te horen.
Gr Jolanda

Jootje3333

Geplaatst door Jootje3333 (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Polo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

P. Kelder (0) PRO, 13 jaar geleden

Beste Jootje3333


Problemcar.nl houd zich voornamelijk bezig met het oplossen van technische problemen.
Om eigenschappen van voertuigen te bespreken zijn er een tal van mediums te vinden waar u antwoord zult vinden op al uw vragen.

Natuurlijk willen we u best een stukje op weg helpen:

www.autoweek.nl www.autozine.nl

Indien iemand de vraagsteller toch van informatie wil voorzien, kan dat doen door de vraagsteller rechtstreeks per email te benaderen.

Moderator Problemcar

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Polo of stel zelf een nieuwe vraag.