Volkswagen Golf: accu Golf Plus valt na 2 dagen uit

Bouwjaar: 2005, Brandstof: Benzine, Motorcode: fsi

Auto verbruikt stroom waardoor accu na 2 dagen leeg staat. Is hiervoor 3x naar Volkswagendealer geweest en 5 x zijn we geholpen door de ANWB. ANWB geeft aan dat auto 0.6 stroom verbruikt en dat dit ergens via de zekeringen te traceren zou moeten zijn. Volkswagen kan er niets mee en kan niets vinden. Nu is auto 5 dagen naar garage geweest en geeft men aan dat: accu (weer) kapot is en dat moterregelaar defect is en vervangen dient te worden. Kosten > € 1100. Men kan echter niet garanderen dat het probleem dan is opgelost.
Heeft iemand een suggestie?

Pagemadi

Geplaatst door Pagemadi (0) , lid sinds 11 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

Benny Vee (0) PRO, 11 jaar geleden

Hoezo kan er niet s mee. Een dealer moet dit kunnen oplossen.
Lekstroom meten over de zekeringen en uitzoeken welke kring verbruikt.
Als het mot reg. app de oorzaak kan zijn monteer je toch even een gebruikte en dan opnieuw meten.

Pagemadi (0), 11 jaar geleden

Benny, dank voor je antwoord. Jouw verhaal is hetzelfde als dat van de ANWB. Van Mossel Volkswagen geeft aan dat vervangen motor regelingsapparaat moeilijk is omdat dit verbonden is aan chassinummer... Een nieuwe aanbrengen is veel werk en kostbaar.
Is dit een reeel verhaal?

Benny Vee (0) PRO, 10 jaar geleden

Ben wel een beetje laat maar als ze een gebruikte kunnen krijgen kunnen ze die zo aanpassen op ch.nummer.

Pagemadi (0), 10 jaar geleden

Ze hebben niets kunnen vinden. Accu is verwijdert en weer teruggeplaatst. Met dit warme weer duurt het wat langer voordat de accu leegloopt en omdat we er regelmatig mee rijden, is dit een oplossing. Als de auto in de vakantie thuis blijft, zal de accu weer leeg zijn en we hebben het advies gekregen de accuklemmem los te maken.
Dank voor je antwoorden.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.