Volkswagen Golf IV: achterklep golf 4

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.9 TDI 115 pk 6bak

Ha, bedankt voor het lezen!

Het volgende is aan de hand: ik heb schade aan mn achterklep. Daarom heb ik een nieuwe klep gekocht en die wil ik graag monteren. Het ophangen van de klep is volgens mij de moeite niet, maar het aansluiten van alle elektrische delen (3e remlicht en ruitenwisser) plus het slangetje voor de ruitenwisser vloeistof is een lastigere klus volgens mij! Hoe kan ik dit doen? Moet ik alle bekleding achteruit mn auto halen? Of moet ik dit op een andere manier doen?
Ik hoop dat je me verder kan helpen, alvast bedankt!
Overigens zijn ook andere tips bij het monteren van de klep welkom.

Grz Lennart

LennieB

Geplaatst door LennieB (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

LennieB (0), 13 jaar geleden

Iemand die me verder kan helpen??

a3/a6 (0), 13 jaar geleden

Het lijkt me dat je alleen de binnenbekleding van de achterklep moet loshalen. (Uit het hoofd gezegd: een paar schroefjes er uit en klemmen lostrekken). Dan kun je de aansluitingen bij remlicht en wissermotor losmaken.

michielwehkamp (0), 13 jaar geleden

Ja gewoon een kwestie van rustig aan beginnen niks forceren en dan zie je wel. michiel

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.