Volkswagen Passat: Achterlicht

Bouwjaar: 1997

Beste mensen,

Ik heb een prachtige passat 97 1.6. Het enige wat mankeert is dat het linkerachterlicht niet brandt. Het remlicht doet het wel maar als je de lichten aandoet dan doet-ie niks. Heb al lampjes vervangen maar mocht niet baten. Het vreemde is dat als je de stadslichten aanzet de linkerkoplamp niet werkt. Ook de verlichting in de kofferbak werkt niet. Heeft dit allemaal iets met elkaar te maken. Ik als leek zou het echt niet weten.

Bij voorbaat dank,
Abdel

Abdel85

Geplaatst door Abdel85 (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Passat? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

7 Reacties

primera p11 (0), 18 jaar geleden

Zekering kapot?.

Abdel85 (0), 18 jaar geleden

Bedankt voor je snelle antwoord. Heb ik eerlijk gezegd nog niet gecheckt. Het leek mij sterk dat het daar aan zou liggen.

nootorius (0), 18 jaar geleden

Ik heb het ook ! Alles vervangen, zekeringen gecheckt. Die zijn nog goed! Nu weet ik het niet meer.... iemand nog tips?

johndoornbosch (0) PRO, 18 jaar geleden

schakelaar defekt

nootorius (0), 18 jaar geleden

Ben er uit, net gewoon alle zekeringen nagelopen. Het is, zo uit mijn hoofd, zekering 22 (voor links) of 23 voor rechts. Zijn beide zekeringen van 5A, aangeduid met p=
Ik heb zekering 22 vervangen en alles werkt weer.....

sarabande99 (0) PRO, 18 jaar geleden

zekeringen met spanningzoeker gecontroleerd ?

Abdel85 (0), 18 jaar geleden

Sorry voor het late antwoord. Maar had de dag daarna (15-11) de zekeringen gecontroleerd en inderdaad: de zekering stadslichten 5 amp was kapot. Bedankt in ieder geval voor jullie reacties.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Passat of stel zelf een nieuwe vraag.