Volkswagen Golf III: Achterruit verwarming doet het niet

Bouwjaar: 1996, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1600

Hallo,

Mijn achterruitverwarming doet het niet. Ik heb de zekering getest die is nog goed en heb voor alle zekerheid nieuwe geplaatst maar helpt niet.

Het lampje van de schakelaar brand niet meer als ik het aanzet. Zou het schakelaartje kapot zijn? Kan je die bij de dealer kopen en wat zal het
kosten?

golf86

Geplaatst door golf86 (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

alexgtr (0), 15 jaar geleden

er zit ook een lampje in je schakelaar he probeer die eens te wisselen met een ander lampje uit eenandere schakelaar want misschien doet je verwarming het wel alleenje controlle lampje niet

maar krijg je wel spanning op de draden dan achter of ook niet

golf86 (0), 15 jaar geleden

Nee, hij werkt gewoon niet.

Döppel K© (0) PRO, 15 jaar geleden

Kijk ff naar de doorvoer bij a klep scharnier ,draden breken door het veelvuldig openen en sluiten , komt meer voor.

kleijn (0), 15 jaar geleden

wel controleren bij draaiende motor
groet willem2

Thijs11395 (0) PRO, 15 jaar geleden

Ik ga mee met Döppel Kees. Bij de Variant is het de linker doorvoer. Bij de onze was de helft van de draden gebroken of open. De motor hoeft imho niet te draaien, als het contact maar aanstaat. En houd een doos reservezekeringen bij de hand, er sneuvelen er wel een paar bij het testen.

Succes, Thijs

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.