Volkswagen Golf III : Grote speling in pook

Bouwjaar: 1996, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1600

Hallo,

Ik heb weer een probleem met mijn auto.

Er is een grote speling in de pook. Normaal gesproken maakt de bak best grote slagen om in een versnelling te zetten.
Maar als ik de auto in een versnelling heb tijdens het rijden kan ik de pook gewoon heen en weer bewegen tot bijna die uit de versnelling is.
Daarna voel ik pas weerstand. Ook in zn vrij maakt de pook rare slagen

Ik heb ook een video gemaakt:

http://www.youtube.com/watch?v=nchVBOt4q...

golf86

Geplaatst door golf86 (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

anoniem-1573996169 (0), 15 jaar geleden

dat is een zeer duidelijk filmpje(goed gedaan)nu moet je even iemand anders laten schakelen en ga jij kijken onder de motorkap achter de motor waar de schakelstang binnen komt langs de uitlaat, daar zit een kogelverbinding ,ik denk dat daar je speling zit.

golf86 (0), 15 jaar geleden

Je hebt gelijk. de schakelstang maakt verbinding met de bak. daar is speling. Vanaf de motorruimte kan je de schakelstang heen en weer bewegen. Daar is zo'n plastic tandje dat de schakelstang met de bak verbind. dat tandje is nog helemaal schoon ik neem aan dat daar iets omheen zat wat er nu niet meer is. Ik heb daar ook een filmpje van gemaakt dat zet ik zo ook ff online.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.