Volkswagen Polo: achteruitrijverlichting defect

Bouwjaar: 1995, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.4

Hallo, ik heb een vraag, mn achteruitrijverlichting doet t niet, heeft t wel altijd gedaan. Heb al t lampje vervangen, zekeringen nagekeken maar heb ook geen spanning op de draad.
Zit er mss ook een sensor op de versnellingsbak?
Heeft iemand een idee?
Alvast bedankt

Groeten Cris

cristeunissen

Geplaatst door cristeunissen (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Polo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

stefan84 (0), 14 jaar geleden

Chris,

Kijk even op de versnellingbak, daar zit je sensor, trek de 2 polige stekker los, zet hem op contact en verbind de 2 contacten van de stekker met elkaar, nu moeten de lichten branden, als dat het geval is, haal je de sensor uit de bak, het kan zijn dat deze 'vast' zit, je kan hem eventueel even schoonmaken en inspuiten en terug monteren, of je kan een nieuwe kopen, deze kosten ook amper wat.

Gr Stefan

cristeunissen (0), 14 jaar geleden

hee stefan, inderdaad er was een draadje doormidden van de stekker die op de sensor zat, heb ik weer ff verbonden en tadaa we hebben weer een acheruitverlichting, bedankt groeten cris

stefan84 (0), 14 jaar geleden

Mooi om te horen Cris,

Bedankt voor de feedback!

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Polo of stel zelf een nieuwe vraag.