Volkswagen Crafter: adbleu resetten

Bouwjaar: 2010, Brandstof: Diesel, Motorcode: ceca

Hallo wij hebben bij deze crafter de adbleu bijgevuld . Nu geeft deze aan in het schermpje dat de adbleu bij gevuld moet worden , en hij teld een km stand af . Met de uitlees computer krijgen wij deze niet gereset weet iemand iets hiet over .

mvg

Harrie


[b]Mededeling: PROBLEMCAR.NL vraagt iedereen die een probleem heeft voorgelegd op het forum ook de oplossing hier weer te vermelden. Degene die helpt om een probleem op te lossen hoort graag hoe het is afgelopen!!! Bij het uitblijven / veelvuldig verzuimen van enig feedback bestaat de mogelijkheid dat u de nieuwe vraag retour krijgt....

Moderator Problemcar[/b]

bandenman

Geplaatst door bandenman (0) PRO , lid sinds 21 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Crafter? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

louis2 (0), 12 jaar geleden

Dan heb je te kort bijgevuld. Als de auto aangeeft dat Adblue bijgevuld moet worden, dan gaat er tussen de 20 en 25 ltr Adblue in. Het systeem reset zich dan zelf.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Crafter of stel zelf een nieuwe vraag.