Volkswagen Vento: afslaande Vento

Bouwjaar: 1993, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.6 ABU

Goedendag ik heb problemen met een VW vento deze slaat af naar een rit van 10 minuten ongeveer, na een minuut of 5 doet hij het dan weer. Hebben gisteren gereden tot hij weer afsloeg en gekeken of hij dan vonkte en dat deed hij, het probleem zit kennelijk in de brandstofvoorziening. Mijn vraag is nu waar moet ik het zoeken.

alvast bedankt voor U reactie

will33

Geplaatst door will33 (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Vento? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

h.c. grootenboer (0) PRO, 16 jaar geleden

heb je als naar de tempratuursensor gekeken ?? zit vooraan motor blok

Hans4037 (0) PRO, 16 jaar geleden

Even luisteren of je de benzinepomp hoort draaien nadat de motor is afgeslagen,zet dan het contact aan dan hoort de pomp even te gaan draaien (zoemend geluid).

Hans

will33 (0), 16 jaar geleden

Hallo ben intussen weer wat verder, begon steeds vaker af te slaan, benzinefilter vervangen waar veel rotzooi en water uitkwam maar hij bleef afslaan. gedachte eerst maar eens tank leegmaken, leiding achter bezinefilter verwijdert relais doorverbonden maar er kwam nauwelijks benzine. gedachte aanzuig pomp zal wel dicht zitten nee dus. ik heb het idee dat de pomp gewoon te weinig en af en toe niks levert want hij loopt wel. ben nu dus ook van plan te pomp te vervangen door een sloop examplaar.

Will

will33 (0), 16 jaar geleden

Het was idd de benzinepomp de vento loopt weer zonder problemen

will

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Vento of stel zelf een nieuwe vraag.