Volkswagen Vento: Vento 1.8 1995

Bouwjaar: 1995, Brandstof: Benzine, Motorcode: adz

motor loopt stationair 1100 rpm als deze warm wordt veranderd het toerental niet als je gas geeft dan zakt ie terug naar 700rpm en gaat weer naar 1100 heb de auto uit gelezen geeft aan gasklepligter stuk deze vernieuwd blijft het zelfde valse lucht gecontroleerd,bedrading van sensoren tot comp.doorgemeten,massa''s schoongemaakt,bougies vernieuwd.psals je de gasklep iets veranderd [haast niet te zien] begint de motor te galoperen en wil afslaan ,dealer bij ons weet het ook niet

pekel

Geplaatst door pekel (0) PRO , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Vento? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

joba (0) PRO, 16 jaar geleden

Kun je actuele data bekijken met je diagnose tester. Daar kun je zien of de gasklep positiesensor wel echt stationaire stand herkent.

auto-peter (0) PRO, 16 jaar geleden

Mischien flens onder carburator(valse lucht)of vacuumdarmpje op kleppendeksel(licht)ingescheurd?

pekel (0) PRO, 16 jaar geleden

Probleem opgelost door een andere computer te plaatsen nu hoor je de monopointinjector ook zijn werk doen dat was achteraf niet het geval de computer is ook weer in de basis stand te zetten.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Vento of stel zelf een nieuwe vraag.