Volkswagen Passat: Afstandsbediening doet het niet meer

Bouwjaar: 1999

Hallo allemaal,

Ik heb een passat variant 115pk TDI uit 1999 en 1 van de afstandsbedieningen van de deursloten doet het niet meer. Het is een later ingebouwd type dus een los kastje aan de sleutelbos in de vorm van een "druppel" met een grote en een kleine knop erop. Als ik de knoppen bedien gaat het mini rode lampje wel branden tussen de knoppen die aangeeft dat ie werkt... De andere, een zelfde type afstandsbediening werkt wel gewoon... Wie kan mij helpen zodat beide afstandbedieningen weer gaan werken?

BVD!!

MVRGR. Shackle

shackle10853

Geplaatst door shackle10853 (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Passat? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

7 Reacties

Hans4040 (350) PRO, 18 jaar geleden

is de batterij leeg?
Vaak is het zo , dat wanneer er nieuwe batterij geplaatst is , de afstandsbediening weer moet worden "aangemeld" op de alarmunit.
Hoe dit moet staat in de handleiding.

mvg,
Hans.

shackle10853 (0), 18 jaar geleden

nee, de batterij is niet leeg, controle lamje brand nog tijdens bediening als voorheen...

roygsi (0), 18 jaar geleden

ik moet ook 1 afstandbediening opnieuw aanmelden/inlezen want ik heb een batterij vervangen. maar ik heb de handleiding niet. hoe kan ik erachter komen hoe je dit moet doen??
of wat zijn de meest gebruikte manieren om een afstandbediening van cenrale vergrendeling opnieuw aan te melden????

knaak (0), 18 jaar geleden

het opnieuw aanmelden gaat als volg
je druk ale 2 de knoppen tegelijk in nu begint het ledje te knipperen als die niet meer knippert laat je de knoppen los nu brand het roode lampje constant druk nu op een van de 2 knoppen en hij knippert en gaat uit nu is die opnieuw aangemeld als goed is

shackle10853 (0), 18 jaar geleden

Knaak, ik ben je dankbaar, het is gelukt!!! Precies zoals je beschreef in 30 seconden opgelost!

Bedankt! Shackle

roygsi (0), 18 jaar geleden

nou. bij mij nog niet hoor... ik zoek verder naar veelgebruikte manieren. maar hoe moet je contact staan? of maakt dat bij jouw manier niet uit? ( ik heb inmiddels alles al geprobeerd denk ik)

shackle10854 (0), 18 jaar geleden

Auto was afgesloten, contact dus uit. Dit is de enige manier waarop ik ht heb geprobeerd en dat werkte gelijk...

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Passat of stel zelf een nieuwe vraag.