Volkswagen Passat: Centrale deurvergrendeling opent niet alle deuren

Bouwjaar: 1996

Hallo, sinds een tijdje hoor ik bij mijn PassatTDI 90CV Break het motortje van de centrale vergrendeling lang na-werken. In het begin geen probleem, maar nu sluit of opent hij niet alle deuren meer (gaat nogal moeizaam lijkt het me om de sloten te openen). IS dit een gekend probleem?
Voor alle duidelijkheid, sluiten en openen gaan allebei niet goed (en achterklep slot is beschadigd -plastiek bescherming rond het mechanisme langs binnenkant- maar werkt nog wel)

Alvast dank,
PAscal

pascal2900

Geplaatst door pascal2900 (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Passat? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

j.romijn (0) PRO, 18 jaar geleden

als je zo'n lucht pompje hebt voor openen en sluiten kan het zijn dat er onderweg ergens lekkage is in de slangen of het pompje zelf is versleten.

jos_br.5980 (0) PRO, 18 jaar geleden

Uitlezen dat ding, waarschijnlijk is het slot aan de bestuurderskant kapot.

Jos.

interet (0), 18 jaar geleden

Het gebeurt vaak dat door lekage e.d. de pomp rechtachterin de kofferbak geoxideert is.
Pomp zit onder het rechterachterlicht.
Veel succes, Edwin

pascal2900 (0), 18 jaar geleden

Alvast dank voor deze snelle antwoorden. Ik ga dit zeker al eens (laten) controleren en mss komen er nog oplossingen boven water.

pascal2900 (0), 17 jaar geleden

Alvast dank aan iedereen. Er was idd een lekje aan de CV pomp. Nu werkt alles ok, en heb zelfs een module geplaatst voor afstandsbediening (60 euro en wat meer comfort...prachtig)
Dank
Pascal

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Passat of stel zelf een nieuwe vraag.