Volkswagen Transporter: Afstellen brandstofpomp

Bouwjaar: 1992, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2.4D AAB

Wie kan mij helpen aan een walktrough incl. inspuitmomenten om de brandstofpomp(diesel) af te stellen?

Het probleem zit het hem in dat hij flinke zwarte rook uitspuugt en dan hij vermogensverlies heeft na het vervangen van de riem op de brandstofpomp/nokkenas.

Ik weet dat deze types niet uit te lezen zijn met vagcom, dus het moet met een klokje. Als er iemand van omg. Arnhem is die mij een handje wilt helpen, vindt ik dat natuurlijk ook goed. De vw garage vraagd mij net iets te veel geld hiervoor, vandaar dat ik het liever zelf eerst probeer. Ik heb het al wel eerder gedaan, maaar heb momenteel niet het gereedschap liggen hiervoor.

danieltje

Geplaatst door danieltje (0) , lid sinds 12 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Transporter? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

claxon (0), 12 jaar geleden

Is dat nog zo een Volvo 6 cil in lijn.De koudstart moet je afkoppelen.Op het vliegwiel is een kijkgat.De 0 moet op het pijltje staan.De meetklok in de pomp zou dan ca 0,80 moeten staan.Zie data na.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Transporter of stel zelf een nieuwe vraag.