Volkswagen Passat: afwatering airco

Bouwjaar: 2003, Brandstof: Diesel, Motorcode: avb

jongens, ik heb hier een passat variant met water aan de rechtse vloer achterpassagier. Hooogstwaarschijnlijk afwatering condensatie verstopt van de airco. Probleem : ik vind verdorie die darm niet!! Iemand een idee. Ik heb reeds een darm ontstopt tussen de hitteschilden, maar dat blijkt de afwatering van de regen te zijn.

Geplaatst door

jhl (0)
badge

al 19 jaar lid

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor jouw auto? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen via onderstaand kentekenveld.

Reacties

[url=http://imageshack.us][img]http://img411.imageshack.us/img411/5228/...[/img][/url]

Hier zit het probleem....

Gr. paul

P. Kelder 0
badge

16 jaar

afwatering van condensatiewater via chauffage?

jhl 0
badge

16 jaar

Jan je vertelde > [i]Ik heb reeds een darm ontstopt tussen de hitteschilden, maar dat blijkt de afwatering van de regen te zijn[/i]

Is het probleem er nu nog ? Of was de afwatering regen het probleem ?

Gr. paul

P. Kelder 0
badge

16 jaar

Neen het zit zo. Klant is een paar weken geleden bij mij geweest met een goeie plas HELDER water in de auto bij de rechtachterpassagier. Komt waarschijnlijk uit de chauffagepijp gelopen. Ik heb onderaan tussen de bodem en de hitteschilden een rubberpijp gevonden voor de afwatering. Ik dacht dat dit 'm moest zijn maar blijkbaar heb ik enkel de afwateringspijp gevonden voor het regenwater uit de bak waarvan je de foto stuurde. Klant heeft ook geen condensatiewater op de vloer in de garage nadat hij met airco gereden heeft. Nu twee weken later (klant terug uit vakantie) heeft auto nog steeds zelfde probleem, plas water rechtsachter aan de voeten.

jhl 0
badge

16 jaar

[url=http://imageshack.us][img]http://img523.imageshack.us/img523/9642/...[/img][/url]

Nr 8 is afvoer..............

Gr. paul

P. Kelder 0
badge

16 jaar

dat is degene die ik heb gevonden, maar er komt geen water uit. Dat wordt dus verderzoeken. Auto komt na mijn verlof terug binnen. Ik hou je op de hoogte.
1000x bedankt paul.
Jan

jhl 0
badge

16 jaar

De plekken waar hij het meestal lek is,zijn de interrieurfilterbak (van afbeelding Paul) dan is het voorin ook nat en later achterin,en tussen het raammechaniek door,maar dan is de onder/binnenkant van de deur ook nat na een regenbui.

ricky 10
badge

16 jaar

Onder de accu en volgens mij ook onder de rembekrachtiger, zitten rubber-teutjes die verstoppen.
Je moet ze er gewoon naar beneden uitdrukken en er uit LATEN.
Deze veroorzaken veel ellende en vaak ook nog een muffe geur

caddyG60turbo 0
badge

16 jaar

Heb vrijdag de bak (zie foto van PAUL) gedemonteerd en dichtgekit. Ik wacht nu af. Het is enkel en alleen de rechtse achterkant die "zijpendnat" staat.

jhl 0
badge

16 jaar

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Passat of stel zelf een nieuwe vraag.