Volkswagen Golf III: Airco draait niet

Bouwjaar: 1997, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.8I

Hallo,

De airco pomp gaat niet meer draaien na het indrukken van de AC knop. De toeren stijgen wel eventjes. De airco is vandaag afgevuld omdat wij dachten dat hij het daarom niet meer deed. Maar nu blijkt er dus toch wat anders aan de hand te zijn. De garage had geen tijd om het nog na te kijken. Als de airco koppeling rechtstreeks 12v krijgt werkt hij wel en wordt hij ook koud.

Ik heb gemeten aan de koppeling en de spanning op de koppeling stijgt wel iets van 0.0 naar 0.1 ofzo na het inschakelen van de airco maar dus niet naar de gewenste 12v ik heb zelf al gezocht naar zekeringen etc maar kon geen kapote vinden.

Ik weet niet of er gebruik wordt gemaakt van een relais ergens ???

graag ideen om dit probleem optelossen.

mrbb

Geplaatst door mrbb (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

TheoStek (0) PRO, 15 jaar geleden

Relais zou op positie 1 moeten zitten in de zekeringkast, relais nr 105

mrbb (0), 15 jaar geleden

na mijn weten zit daar nu gaan relais airco heeft wel altijd gewerkt. Het is een handmatige airco dus geen automatische ik weet niet of dat wat uitmaakt?

johndoornbosch (0) PRO, 15 jaar geleden

stekker van de hoge/lagedrukschakelaar op de droger doorverbinden als de airco dan wel werkt is waarschijnlijk de schakelaar defekt

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.