Volkswagen golf 3 gti: airco inbouw

Bouwjaar: 1995

is er iemand die ervaring heeft met het inbouwen van een airco wij komen er niet uit heb een airco uit een golf gti uit 97 overgenomen en wil hebben het ingebouwd in een golf gti uit 95 maar de draden komen niet echt overeen dus als iemand me kan helpen graag
?????????????????????????????


mvg barry

barry828

Geplaatst door barry828 (0) , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

D.K.CARS1858 (0) PRO, 20 jaar geleden

JEP
je zal de bedradingsschema's moeten opvragen bij een daeler om na te zien hoe het verder moet of je kan ze opvragen bij https://erwin.volkswagen.de/index.jsp. zo kan je zien of uw bj gelijk is aan de aan gekochte type. Zoniet kan je eventuweel de kabelboom compleet versteken(niet zo simpel).Begin maar alvast je schema van verschillend bouwjaar na te zien.Als ook nazien of de type zonder airco dezefde kabel heeft als met airco.
Kurt

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.