Volkswagen Golf3: Hoe "Golf" onder 8erlicht verwijderen?

Bouwjaar: 1997

Hoi.

Graag zou ik het plaatje "Golf" onder het achterlicht willen verwijderen. Hoe zit deze vast? Kan ik em verwijderen zonder gaten in de body en/of lakschade? Het lijkt vast te zitten met een soort dubbelzijdig tape,klopt dit? Alvast dank voor de hulp.

ockenburg

Geplaatst door ockenburg (0) , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

arie549 (0) PRO, 19 jaar geleden

zit vast met dubbelzijdig tape en is zo te verwijderen zonder dant je gaten overhoudt.

audia4 (0) PRO, 19 jaar geleden

even voorzichtig warm maken met een fohn, dan gaat het makkelijker.

succes

ockenburg (0), 19 jaar geleden

Dank voor de reacties. Is het verstandig hiermee even te wachten tot het warmer weer is buiten? Waar kan ik eventuele lijmresten mee verwijderen?

arie549 (0) PRO, 19 jaar geleden

het weer hoef je niet op te wachten, lijmresten verwijder je met een beetje wasbenzine (geen thinner gebruiken lost de lak op). daarna even poetsen met een beetje claeaner (comandant van valma nr 4) en klaar.

ockenburg (0), 19 jaar geleden

Bedankt Arie en Harry. Ga ik zeker doen. Lijkt de achterkant wat strakker en iedereen weet wel hoe een Golf er uit ziet.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.