Volkswagen Golf V: Airco werkt niet

Bouwjaar: 2004, Brandstof: Benzine

Ik heb een VW Golf 5 2.0 FSI uit 2004. Ik kwam er vorig weekend achter dat mijn airco het niet deed. Vandaag de airco opnieuw aflaten vullen. Wat achteraf niet nodig was. Er mag 525 gram in en er zat bij mij iets meer dan 500 gram in. Echter blaast de airco geen koude lucht.

Waar zou dit in kunnen zitten? Iemand enig idee? De koelvin slaat niet in. Ook kun je niet echt horen of de airco inschakeld Omdat deze automatisch wordt aangedreven. Het is een climatronic. Kan de airco niet apart aan of uit zetten. Temperatuur digitaal in te stellen. De poelie zit niet scheef of iets dergelijks. Iemand een idee.

Bas12345

Geplaatst door Bas12345 (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

jan T (20) PRO, 14 jaar geleden

nou laat dan eerst de airco op storing uitlezen en dan kunnen ze gelijk in de meetwaarde blokken kijken of alles goed is.

groetjes jan.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.