Volkswagen Golf V: Auto rijdt vanzelf in 2e versnelling

Bouwjaar: 2005, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.6 FSI

Ik heb een vraagje:

Als ik schakel van de 1e naar de 2e versnelling en laat daarna gas enzo los dan rijdt de auto vanzelf door met een gangetje of 10 a 15 km per uur. Is dit normaal? Een maat zei dat dit normaal is omdat de 2e versnelling een eigen extra versnellingtje heeft waardoor die vanzelf rijdt.

Ik hoor graag jullie reactie.

groet,

Sjoerd

SjoeH

Geplaatst door SjoeH (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

stefan84 (0), 14 jaar geleden

Sjoerd,

Ik geen probleem en wellicht probeer je er zelf ene te maken.

Dit doet elke auto hoor, rij er maar eens mee en schakel van 2 naar 3 en geef geen gas, je ziet nu dat hij iets harder loopt, probeer het maar van 3 naar 4 en ook dan blijft hij door rijden, als is het in een hogere versnelling wel vaak 'bokkerig'

Neem de alto van de buurman even en probeer het zelfde, of de porsche van het vrouwtje, je zult zien dat deze ook zo reageren..

Hij heeft geen 'extra versnellinkje' in elk geval.

Gr Stefan

SjoeH (0), 14 jaar geleden

perfecto mundo

opgelost.

Bedankt voor je reactie

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.