Volkswagen Vento: als de motor goed op temperatuur is gaat hij bij optrekken w

Bouwjaar: 1996

Hallo ik heb een probleem met mijn vento met adz motor .
Als de motor goed warm is dan gaat deze bij optrekken in toeren wegvallen en soms zelfs afslaan de auto loopt alleen op gas want de pomp staat alweer vast maar word weer gangbaar gemaakt .
Ik werk zelf bij de dealer maar wij komen er ook niet meer uit heb ook al delen gecontroleerd zoals : gasconveurter en stappenmotor en lambdasonde en bobine+module in 1 en de halgever en onstekingstijdstip en uiteraard verdelerkap , kabels en bougies allemaal gecontroleerd maar klacht is er nog steeds . wie kan mij hier mee helpen .
Alvast bedankt . Haagse harry

haagse harry

Geplaatst door haagse harry (0) PRO , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Vento? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

P. Kelder (0) PRO, 18 jaar geleden

hallo haagse


is het niet zo ? dat ondanks de LPG install.. het brandstof-systeem ten alle tijden onder druk moet blijven staan! (je zegt de pomp staat stil)

dit zou een verklaring voor dit probleem kunnen zijn ?

paul,

haagse harry (0) PRO, 18 jaar geleden

Goedenavond alvast bedankt dat u reageerd op mijn klacht en ik heb toevallig het lpg systeem helemaal na laten lopen vanavond en dat was in ieder geval goed .De pomp die vast staat is de brandstofpomp op benzine . Afz Haagse Harry

Benny1078 (0) PRO, 18 jaar geleden

Deze motoren mankeerd nooit iets aan.
Dus zeg ik altijd maar: Op gas moet je alleen maar koken

primera p11 (0), 18 jaar geleden

Krijgt tie wel gas genoeg?.
Het lijkt erop dat tie niet genoeg krijgt.
Juist bij het optrekken is dat belangrijk.

max7581 (0) PRO, 18 jaar geleden

Als je gastank in de rijrichting ligt kan dat je probleem zijn dit kan je checken door de auto af te tanken
kijken of het probleem er dan nog is anders is toch je lambdasonde defect, of moet je de druk van de verdamperdruk regelaar af stellen

haagse harry (0) PRO, 18 jaar geleden

Hallo lion v dijk de gastank van mij ligt overdwars tegen de achterbank . Heb vandaag weer gemerkt dat als ik met de gasknop speel dat de motor ff wegvalt en dan weer trekt als een jekko maar na een paar minuten stationair draaien valt hij weer weg als je gas geeft slaat hij gelijk uit . Weet je mischien meer ik hoor het graag. Afz haagse harry

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Vento of stel zelf een nieuwe vraag.