Volkswagen Jetta: antenne

Bouwjaar: 1986

de antenne van mijn jetta was afgebroken, en nu wilde ik deze gaan vervangen. maar bij het losdraaien van het moertje viel de voet van de antenne tussen het zijscherm en het binnenscherm. Nu vraag ik me af hoe ik deze weer kan bereiken, en een nieuwe kan monteren. Moet hiervoor het zijscherm eraf, of kan ik er op een andere manier bij? Het betreft het type antenne welke op het linkerzijscherm is gemonteerd, voor de bestuurder.

Groet Jasper

jasper5191

Geplaatst door jasper5191 (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Jetta? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

P. Kelder (0) PRO, 18 jaar geleden

jasper..

er staat me iets van bij dat inderdaad een gedeelte (dorpel zijde en in de A-stijl) van het scherm gedemonteert moet worden.. wees voorzichtig gezien het bouwjaar! zou het goed kunnen dat ook het binnenscherm mee kan komen? vaak zijn ze daar een beetje crispy!

paul,

mart-vervoort (0) PRO, 18 jaar geleden

probeer het eens met magneet staaf.[soort uitschuifbare antenne met op het einde een magneet] te koop by elke automaterialenzaak

Parlato (0) PRO, 18 jaar geleden

Wiel eraf, vervolgens plastic wielkuip loshalen.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Jetta of stel zelf een nieuwe vraag.