Volkswagen Golf III: antennekabel linker voorscherm

Bouwjaar: 1994

heb mijn oude antenne vervangen waar de antennekabel aan vast zat, dmv een niet demonteerbaar systeem. Die kabel moet dus ook vervangen worden.
Nu heb ik zitten kijken hoe deze precies loopt maar word er geen wijs uit. Vanuit het voorscherm komt de kabel naar binnen ergens achter de verlichtings bediening. van daar gaat hij naar beneden richting de bodemplaat. (kon hem volgen tot de zekeringkast)
vanuit de radio gaat hij links richting de kilometer teller. ik heb de indruk dar hij vandaar uit ergens weer naar beneden gaat.
loopt die kabel dan ergens onder de bestuurdersstoel langs? waarom niet gewoon achter het dashboard langs?
Kan ik de oude kabel laten liggen en gewoon een nieuwe leggen achter het dashboard, of is dit onverstandig omdat hij dan los zal liggen. en de oude zal daar ook wel met een reden niet achterlangs gaan.
Helaas lukt het doortrekken van de nieuwe kabel niet aan de oude, die zit vast. zullen wel veel klemmetjes aan zitten

markuitarnhem

Geplaatst door markuitarnhem (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Hans4040 (335) PRO, 13 jaar geleden

Oude kabel gewoon laten zitten...even aftapen achter de radio, zodat hij geen sluiting maakt.

mvg,
Hans

stefan84 (0), 13 jaar geleden

Als hij in het linker voorspatbord zit gemonteerd, loopt de kabel zeker weten niet langs of achter de bestuurdersstoel langs, gewoon even goed kijken, knip de oude kabel bij de antenne af en trek er rustig aan bij radio, meestal zit het toch niet meer zoals het origineel hoort en kun je hem zo eruit trekken.

Anders zoals Hans zegt, mooi laten zitten en de nieuwe naar de radio geleiden, tyrapje eromheen en klaar..

Gr Stefan

stefan84 (0), 13 jaar geleden

Is het inmiddels gelukt, of staat de cd nog continue aan ?

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.