Volkswagen Golf III : binnenregenen

Bouwjaar: 1996, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1900

bij de laatste grote regenvlaag waren de tapijten aan de rechterkant kleddernat ,dacht eerst aan verstopping onder de motorkap waar ventilatormotor zit maar die plaats was proper . daarna met veel water besproeit maar geen insijpeling te zien . na de tweede grote regenvlaag terug water binnen , meer water achter dan vooraan. de wagen heeft een origineel schuifdak en ik vermoed dat nu daar de oorzaak zit. hoe kan ik zonder al te veel breken de afvoerkanalen van het schuifdak reinigen of doorblazen dank marc

bukwa

Geplaatst door bukwa (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

stefan84 (0), 13 jaar geleden

Voor het schuifdak en afwatering te zien moet je even de hemel eraf halen, misschien is een slang los of zit dicht, maar dan zou ook de hemel wel vochtige plekken moeten vertonen..

Gr Stefan

bukwa (0), 13 jaar geleden

ja stephan er is niets van waterplekken tegen de hemel te zien dus zijn we er nog niet uit

stefan84 (0), 13 jaar geleden

Marc,

Duik toch eens even in de auto en zoek goed bij het voeten eind, aan bestuurders en bijrijders kant, misschien komt het toch daar vandaan en loopt het zo ook naar achter.

bukwa (0), 13 jaar geleden

ja stefan, ik denk dat ik toch de zetels en de tapijten er zal uitgooien en nog eens met veel water zal spelen alvast bedankt marc

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.