Volkswagen Golf: auto blijft niet mooi stationair lopen de eerste 250 meter

Bouwjaar: 1999


Hallo zoals je dus leest heb ik een klein probleempje met mijn auto, als ik hem s'morgens start dan gaat mijn toerenteller steeds op en neer van 500 naar 1000, en als ik ga rijden is het goed, tot ik bij de kruising bij ons op de hoek kom. dan gaat hij dus ook op en neer en soms zo erg naar benee met de toeren dat hij uit valt.

als ik hem dan weer wil starten moet ik vol gas geven en dan slaat hij soms dirct weer aan, maar soms moet ik ook even wachten en weer opnieuw proberen, en dan slaat hij zo maar weer aan. als ik geen gas geef gaat hij nooit weer aan.

dan is er vervolgens niks meer aan de hand, zowiezo als hij wel aan blijft bij de eerstekruising en ik rij weer verder dan is het bij de volgende kruising een kilometer verderop ook wel weer goed.

wie weet wat dit is en hoe kan ik het verhelpen dat hij gewoon mooi blijft draaien op 900 toeren.
mijn auto rijdt op gas, maar hij doet het zowel op gas als benzine. gr johnny buze

alvast heel erg bedankt

johnnybuze

Geplaatst door johnnybuze (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

RDijkstra (0), 18 jaar geleden

even laten uitlezen bij de garage

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.