Volkswagen golf 4, tdi 110pk ahf: koplamp

Bouwjaar: 1999

Beste,

ik heb de indruk dat mijn afstelling van de koplampen niet is wat het moet zijn. Voor mijn gevoel staan ze te hoog afgesteld.

Nu zitten daar twee van de witte draaischroeven boven op die koplampen.
Mijn vraag is nu: dienen die schroeven om de stand van de lichtbundel af te stellen. Ik heb er al eens aan gedraaid maar ik zie geen verandering.

Mark

mark7300

Geplaatst door mark7300 (0) , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

audia4 (0) PRO, 18 jaar geleden

Heeft ie niet gewoon een elektrische afstelmogelijkheid onder de draaiknop van de lichtschakelaar in het dashboard?? kun je hem zolang lager zetten en bij de 1e beurt aan de dealer vragen of hij de afstelling na kan zien.

Fredo (0), 18 jaar geleden

idd, die schroeven dienen inderdaad om de lamp af te stellen. De ene schroef is om de lamp links-rechts te bewegen. De andere schroef dient om de lamp om hoog of om laag te bewegen. Maar zoals Harry zegt, laat de afstelling door een dealer gebeuren, zei hebben er het materiaal voor om het juist af te stellen.

mark7300 (0), 18 jaar geleden

Thanx, ik heb er echter al het een en ander aan gedraaid en ik denk dat ik maar eens richting iemand ga die er verstand van heeft.
Geen wonder dat ze allemaal aan het seinen waren vandaag, foutje !!!

bedankt

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.