Volkswagen Golf III : auto rookt veel geeft vanzelf gas

Bouwjaar: 1995, Brandstof: Diesel, Motorcode: TDI 90pk

ik heb een probleem ik heb een golf type 3 tdi en ik reedt vanmorgen gewoon normaal met de auto en ineens ging de auto niet meer harder en kon ik geen gas meer geven en daarna begon die echt zwaar te roken zwart grijs en vanzelf gas te geven en ik ging hem daarna weer starten geeft die ook gewoon vanzelf gas tot de in de rooie toeren van de toeren teller

tilburg

Geplaatst door tilburg (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

oldford (0) PRO, 14 jaar geleden

Motor loopt op zijn eigen olie. NIET MEER STARTEN.
(Laat) de turbo controleren of deze niet lekt.

stefan84 (0), 14 jaar geleden

Hij zal inderdaad op zijn eigen olie lopen,controleer de turbo maar eens,en maak het inlaattraject goed schoon net zoals de intercooler!

En inderdaad niet meer laten lopen!! als hij op hol slaat,dus op zijn eigen olie gaat lopen, heb je kans dat je hem niet meer uitgezet krijgt..met alle gevolgen van dien.

tilburg (0), 14 jaar geleden

wat bedoelen jullie met op eigen olie lopen garage zegt turbo is stuk of kan dit niet en?




[quote=stefan84]Hij zal inderdaad op zijn eigen olie lopen,controleer de turbo maar eens,en maak het inlaattraject goed schoon net zoals de intercooler!

En inderdaad niet meer laten lopen!! als hij op hol slaat,dus op zijn eigen olie gaat lopen, heb je kans dat je hem niet meer uitgezet krijgt..met alle gevolgen van dien.[/quote]

stefan84 (0), 14 jaar geleden

Turbo kan inderdaad kapot zijn..

Eerst laten controleren wat nu de oorzaak is en dan pas dingen gaan vervangen!

Google maar eens wat 'op hol slaan diesel'

pjal123 (0), 14 jaar geleden

Als turbo stuk is kan de olie die hij lekt mee naar binnen gezogen worden in de inlaat. En dat gaat de olie als brandstof dienen, alleen jij kunt niet meer bepalen hoveel brandstof hij krijgt, en dus kan de motor op hol slaan. Niet leuk, je schrikt je te barsten.

stefan84 (0), 14 jaar geleden

Is het probleem inmiddels verholpen of is de motor je nu om de oren gevlogen ??

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.