Volkswagen Caddy: auto start wel maar slaat direct weer af

Bouwjaar: 2004

hallo,
auto heeft een week stil gestaan,nu loopt hij niet meer,alles al nagekeken,geen fout codes,alleen blijft het gloeilampje knipperen,allebij de sleutels al geprobeerd,helpt ook niet,sleutel opnieuw inleren?? wie heeft er een idee

petertje8910

Geplaatst door petertje8910 (0) PRO , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Caddy? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

blijegeit (0) PRO, 18 jaar geleden

kijk eens in je werkplaatshandboek. als het goed is staan daar aanwijzingen mbt de storing. een knipperend voorgloeilampje is een foutmelding.


suc6

Hans4037 (0) PRO, 18 jaar geleden

Is de zekering van de remlichten niet kapot,bij de oudere types is dat ook de voeding voor de startonderbreker,misschien bij deze ook wel.

Hans

1 (0) PRO, 18 jaar geleden

laat hem eens bij de dealer uitlezen in 25 (wegrijblokkering) ik ga er vanuit dat het probleem daar in zit. Als de auto jonger als 2 jaar is het garantie van de importeur.

gr vw monteur

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Caddy of stel zelf een nieuwe vraag.