Volkswagen Passat: automaatbak leeg

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.9 tdi

Na een complete revisie van de motor van een passat loopt de motor als een zonnetje. Waarschijnlijk is er met het verwijderen van de carterpan 1 van de twee leidingen die met een knelkoppeling vaszit aan de achterkant van de bak, 1 losgeraakt dus na het starten de bak in zijn D gezet met als gevolg een enorme plas olie en geen beweging in de auto, Wat kan ik nu het beste doen bak bijvullen of verversen en met welke olie en tot welk peil moet ik hem bijvullen. Als dit gebeurt is zal de auto weer normaal moeten willen rijden?
Alvast heel erg bedankt voor jullie hulp!!!!!!!

fryslanboppe

Geplaatst door fryslanboppe (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Passat? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

jan T (20) PRO, 11 jaar geleden

dit vullen gaat met een vul aparaat en dan moet de bak met de testkast gecontroleerd worden en bij 30 graden is hij in orde en kan de plug er weer in dus vermoed dat dat zelf niet lukt.
er zit als je onder de wagen staat links een rood dekseltje dit moet er af en plug je er uit daar moet het door gevuld worden.
in de aftap plug komt het teveel eruit en bij 30 graden doe je de plug er weer in.
de oli weet ik niet precies mar dat valt wel op tezoeken of je haalt het bij de dealer.

groetjes jan.

fryslanboppe (0), 9 jaar geleden

Automaat gevuld bij dealer

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Passat of stel zelf een nieuwe vraag.