Volkswagen Passat: raammotor

Bouwjaar: 1998, Brandstof: Diesel, Motorcode: ahu 19tdi 66kw

Hallo kan er mij even simpel uitleggen hoe ik mijn raammotor van men raam kan vervangen (met welke schroeven) zonder dat de raam naar beneden valt en toestanden ik denk dat ie defect is want hij maakt een tikkend geluid als ik op de schakelaar druk of kan ik dit testen op de één of andere manier
[url=http://postimage.org/image/m0b78p2xd/][img]http://s8.postimage.org/m0b78p2xd/7_juli...[/img][/url]

passatboy

Geplaatst door passatboy (0) , lid sinds 11 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Passat? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

kaleido 1 (1610) PRO, 11 jaar geleden

Je kunt de vier torxboutjes waar het zilveren kapje mee vast zit , iets los draaien , even wat rommelen en als je geluk hebt doet hij het weer.

passatboy (0), 11 jaar geleden

Ok dat ga ik volgende week eens proberen laat zeker weten hoe het is afgelopen alvast bedankt

jan5047 (0) PRO, 11 jaar geleden

anders zal de hele stalen plaat los moeten en het geheel vervangen

passatboy (0), 11 jaar geleden

Ik heb het geprobeerd maar het werkt nog niet alvast bedankt voor jullie moeite en hulp

ricky (0) PRO, 11 jaar geleden

Kijk eens in de doorvoerrubber van carosserie naar de deur, daarin zit bedrading en vaak raken deze beschadigt, je zegt dat je alleen een tik hoort dus kans is aanwezig dat 1 van de dikke draden is doorgesleten in dat doorvoerrubber.

passatboy (0), 11 jaar geleden

Hallo men raam is gemaakt door met een hamer op de motor te kloppen ze werkt terug enkele weken toch bedankt voor de goei tips

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Passat of stel zelf een nieuwe vraag.