Volkswagen Golf: benzine meter werkt niet (brandstofmeter)

Bouwjaar: 1994, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.6

hallo mensen kan iemand mij helpen??? mijn auto geeft niet aan hoeveel brandstof er in de tank zit hij geeft continu aan dat de tank helemaal leeg is heeft iemand hier ervaring mee en waar moet ik beginnen met zoeken, volgende week ga ik op vankantie en wil de vakantie geld niet aan de vw dealer uitgeven :)
bedankt

xsaracoupe

Geplaatst door xsaracoupe (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

fabrice2995 (0), 16 jaar geleden

het kan zijn dat je vlotter van de benzinepomp in de benzinebak stuk is,en als dit niet het geval is denk ik het instrumentenpaneel.maar om te beginnen zou ik de zekeringen eens nakijken.

Gr. fabrice

Thijs11395 (0) PRO, 16 jaar geleden

Doen de andere meters (motortemperatuur) het wel goed?

xsaracoupe (0), 16 jaar geleden

hallo de andere meters doen het wel allemaal en de zekering is ook heel denk ik want het is toch niet zo dat alleen de brandstof meter aan 1 zekering vast zit verder werkt alles vandaar en zon vlotter is dat 1 model of zijn er hier meerder modellen in
bedankt

xsaracoupe (0), 16 jaar geleden

mensen bedankt is inmiddels opgelost. bleek een kabel kapot te zijn van de vlotter doorgemeten en opgelost.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.