Volkswagen Golf: Gepiep tijdens het rijden

Bouwjaar: 1993, Motorcode: 2.0

Ik irriteer me zwaar aan het piepen van mijn auto tijdens het rijden, het lijkt van links te komen maar ben er niet zeker van. De piep is constant aanwezig en zodra ik mijn rem intrap dan is het weg maar als ik de rem weer los laat dan is de piep er weer. Ik hoop dat iemand me kan vertellen wat het is of waar het aan ligt.

Groetjes,
Koen

Geplaatst door

Koen1214 (0)

al 17 jaar lid

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor jouw auto? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen via onderstaand kentekenveld.

Reacties

Vervuilde remmen,laat de remmen weer gangbaar maken,dan is het weg.

Ricky

ricky 10
badge

17 jaar

Zou je mij misschien kunnen vertellen hoe ik ze gangbaar kan maken?

Koen1214 0

17 jaar

remklauw eraf de busje schoomaken, en in smeren met koper vet, en zien de ronde huis terug druken met een tang zachtje en wd 40 er tussen spuiten 2 a 3 keer herhalen

velli08611743 0

17 jaar

[quote=Koen1214]Zou je mij misschien kunnen vertellen hoe ik ze gangbaar kan maken?[/quote]
Bij weinig of geen ervaring met de remmen,dan niet aan beginnen!

Remklauw eraf halen,let op dat je de boutjes niet ronddraaid,de remtang (gedeelte waar de remblok op ligt)schoonmaken met een staalborstel,en eventueel opschuren,de blokken op de plek waar ze op de remtang zitten ook opschuren,en op deze plekken een beetje kopervet smeren,maar zoals ik al zei,bij weinig ervaring niet gaan rommelen aan de remmen.

Ricky

ricky 10
badge

17 jaar

geen kopervet gebruiken bij A.B.S.

gertie 0
badge

17 jaar

geen kopervet gebruiken bij A.B.S.
maar ik denk dat geleiders vast zitten

gr. Gertie

gertie 0
badge

17 jaar

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.