Volkswagen Caddy: Bevestiging schokbreker Caddy 1998

Bouwjaar: 1998, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.9

Vanaf dat ik mijn Caddy, b.j. 1998, in bezit heb, maakt deze een tikkend geluid. Toen ik de auto aan de onderkant bekeek, zag ik dat de rechter schokbrekerbevestiging los zat. Dit is een soort pen, die door de chassisbalk steekt vanaf de wielkast naar de schokbreker. Aan de kant van de scholbreker zag ik dat de pen op twee punten vast gelast is. Dit is duidelijk niet fabrieksmatig gebeurd. De pen is dus te bewegen maakt het tikkend geluid in de chassisbalk.

Aan de linkerkant, zit een plaatje op de chassisbalk. De pen is geheel rondom op deze plaat afgelast. Aan de rechterkant ontbreekt een plaatje op de chassisbalk.

Kan mij iemand vertellen of deze pennen wel eens afbreken of dat dit een fabrieksfout is? Heeft hier iemand ervaring mee?


Iedere tip is welkom!!!

Rosco10477

Geplaatst door Rosco10477 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Caddy? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

sytze (0) PRO, 17 jaar geleden

Jo rosco, das heel gebruikelijk! Komt vaak voor bij een caddy. Even lassen en klaar is meneer coltrane.

Sytze

ps. niet zo laten maar zsm doen of laten doen!

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Caddy of stel zelf een nieuwe vraag.