Volkswagen Transporter: bij meer toeren gaat het olielampje branden

Bouwjaar: 2005, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2.5 TDI

Wij hebben een 2.5Tdi staan van 2005 als de motor warm word gaat het olielampje branden bij ongeveer 1800 toeren en bij stationair toerental gaat hij weer uit. Wij hebben er al een nieuwe oliedrukschakelaar ingezet maar heeft niet geholpen. kent iemand dit probleem . Alvast bedankt Jonny.

jonny

Geplaatst door jonny (0) PRO , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Transporter? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

Siem Bijman (115) PRO, 16 jaar geleden

Hoe is de laadstroom bij dit toerental? Misschien vreemde opmerking, maar eens gehad met een T-4 dat de multiriem ging slippen en het olielampje begon te branden ipv acculamp.

audia4 (0) PRO, 16 jaar geleden

[quote=Siem Bijman]Hoe is de laadstroom bij dit toerental? Misschien vreemde opmerking, maar eens gehad met een T-4 dat de multiriem ging slippen en het olielampje begon te branden ipv acculamp.[/quote]
Heb ook al meegemaakt dat er een draad van de dynamo half gaar was, ter plaatse waar hij in de steker geklemd zit. Zoek je je eigen rot naar. Dasboard krijgt dan het motor loopt signaal niet en geeft olielampje.

johndoornbosch (0) PRO, 16 jaar geleden

gaat het rode of oranje lampje branden ?

jonny (0) PRO, 16 jaar geleden

Het rode lampje gaat branden.

Tiguan (0) PRO, 16 jaar geleden

Hallo Jonny

Ik weet niet of hier wat aan hebt maar bij ons op de zaak twee keer gehad bij twee verschillende T5 oliepomp + zeef vervangen het probleem was toen verholpen.

Groet Tiguan

jonny (0) PRO, 16 jaar geleden

Bedankt tiguan wij hebben de oliepomp eruit gehaald en goed schoon gemaakt en tot nu toe doet hij het prima Bedankt allemaal voor het meedenken Jonny.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Transporter of stel zelf een nieuwe vraag.