Volkswagen glof tdi: blijft gas geven (lijkt)

Bouwjaar: 1996

hoi hoi
nou sommige hebben gerageerd op me vorige post over pomp timing dat dat niet goed zou zijn maar jongens de pomp timing was perfect alleen de nokkenas stond ietsje van tijd(toch bedankt voor de moeite)en er zat olie in de intercooler.....(niet fijn)maar nu rattelt er iets onder de motor kap, hij rookt nog steeds als een ketter en het lijkt als of het gas blijft hangen maar dat is niet zo...want als ik hem koud start is er buiten dat het blok ligt te schokken niks aan de hand totdat hij ietsje warmer wordt en dan gaan ook de toeren omhoog en ook dit is erg vervelend weten jullie wat het zou kunnen zijn heb al een paar dingen gehoord "verstuiver(s) kapot turbo kapot,koppaking niet goed, zuigeer veren kapot dit zou volgens de stuurman aan wal het allemaal kunnen zijnnaar als ik het dan zo bekijk moet er bijna een nieuw blok in. maar het lijkt me zo sterk om dat hij goed liep (ook al was het maar heel effe) toen de pakking er net nieuw tussen zat

nico8110

Geplaatst door nico8110 (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Henk4384 (0), 18 jaar geleden

hallo,

Heb ook eenkeer een probleem gehad dat mijn auto spontaan vol gas ging geven ik had toen de watersensor kapot waardoor hij de choke helemaal open trok ook die van mij begon dan enorm te roken!!

misschien heb je er iets aan

Groeten en suc 6 henk

primera p11 (0), 18 jaar geleden

Deed de motor dit ook al voor de reparatie?.

nico8110 (0), 18 jaar geleden

nee hij deed dit niet voor de reparatie maar heb het al gevonden had twee verstuivers kapot die punten met die gatjes waren helemaal weg zaten gewoon 2 gaten in dus de diesel werd niet verstoven maar gewoon als straaltje op de cilinder gespoten

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.