Volkswagen Golf: starre as rubber vervangen

Bouwjaar: 1994

als ik op een slechte wegdek met mijn auto rijd dan hoor ik rechtachter een gebonk ook als ik op een kuil rij hoor ik een gebonk mijn schokbrekers zijn wel goed volgens mij zijn de starre as rubber kappot hoe moet ik die rubber vervangen is het moeilijk om ze te vervangen en wat kost zo'n rubber bij de dealer zijn ze ook te verkrijgen bij de auto matereialen zaken
wat kost het om bij een garage te laten vernieuwen ongeveer

om hem te vervangen heb je dan een brug nodig of zou het ook gewoon voor de deur kunnen repareren althans als het niet te moeilijk en lastig is anders begin ik er helemaal niet aan

cumo

Geplaatst door cumo (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Gerrit3623 (0), 18 jaar geleden

Hé cumo
Ik heb ze zelf ook LATEN vervangen bij de garage,omdat het mij op deze site geadviseerd werd te LATEN doen als je geen brug heb.
Volgens de garage was het een heidens karwei!!!
Kostte mij inclusief matriaal rond de 350¤ incl rubbers.
Maar de rubbers zelf kosten niet zoveel,alhoewel ik niet meer precies weet hoeveel.
suc6 Gerrit

cumo (0), 18 jaar geleden

badank voor je reactie op me vraag vr6 power

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.