Volkswagen Golf V: Blijven hangen toerental VW Golf 5 op 1800 toeren

Bouwjaar: 2005, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.6

Beste mensen,

Ik heb al een tijd een probleem met mijn VW Golf 5 en dat is het volgende:

Mijn toerental blijft soms, niet iedere keer, hangen op 1800 toeren.

Ik kan dit probleem zelf opwekken, doormiddel van gewoon als hij in de vrij staat, het gaat langzaam na deze 1800 toeren te brengen.

Ik heb reeds het gasklephuis geheel vervangen, uit laten lezen (geen fout gevonden) en het elektronisch gaspedaal vervangen en alle dingen mochten niet baten.

Ik hoop dat iemand me kan helpen het probleem te verhelpen

Sancho112

Geplaatst door Sancho112 (0) , lid sinds 11 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

martijn v o (0), 11 jaar geleden

Is het gasklephuis ook opnieuw ingeleerd?

Sancho112 (0), 11 jaar geleden

Ze hebben het gasklephuis opnieuw ingeleerd, tenminste ze hebben hem erna aan de computer gehangen en alles eruit gegooid en opnieuw opgezet.

Heb je nog andere mogelijkheden?

Sancho112 (0), 11 jaar geleden

Probleem opgelost;

Na de officiele vw dealer geweest, auto voorzien van de nieuwste software, er was namelijk een software update van dit probleem, soort gelijk probleem was bekend bij de vw fabriek, was een half uurtje werk hij loopt nu weer perfect

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.